A palacsintatésztához a lisztet tálba mérjük, elkeverjük benne a porcukrot, a vaníliás cukrot és a sót. Hozzákeverjüka tejet, majd a tejszínt, az olvasztott vajat, a tojásokat, végül a szódavizet, és kézi vagy gépi habverő segítségével jól összedolgozzuk.
A palacsintasütő felületét olajjal lekenjük, majd egyenként kisütjük rajta a palacsintákat.
Miután elkészültek a palacsinták, egyesével megkenjük mindet baracklekvárral, meghintjük a porcukorral elkevert darált dióval, az étcsokireszelékkel, és feltekerjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.