A zöldségeket megtisztítjuk és tetszés szerint felvágjuk karikákra vagy kisebb kockákra. (Fagyasztott leveszöldséget is használhatunk.)
Egy lábasban felhevítjük az olajat, hozzáadjuk a zöldségeket, és egy kicsit megpirítjuk rajta, majd felöntjük az alaplével. Ha szükséges, sózzuk, borsozzuk még a levest, és közepes lángon addig főzzük, amíg a zöldségek megpuhulnak.
A májat egy éles késsel minél kisebb darabokra vágjuk, összevághatjuk aprítógéppel is, majd összedolgozzuk a tojással, zsemlemorzsával és ízlés szerint sóval, borssal és friss petrezselyemmel. A masszából gombócokat formázunk.
Egy lábasban vizet forralunk, majd miután felforrt, visszavesszük a lángot, beletesszük a gombócokat, és 5-10 perc alatt készre főzzük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.