A zöldséges tortilla töltelékéhez először előkészítjük az alapanyagokat. A sárgarépát és a hagymákat meghámozzuk, a cukkinit és a paprikákat megmossuk, a paprikákat kicsumázzuk. Minden zöldséget vékony csíkokra vágunk.
Egy nagyobb serpenyőben felforrósítjuk az olívaolajat, rádobjuk a zöldségeket, és kevergetve 8–10 percig pirítjuk. A végén hozzáadjuk a Worcestershire-szószt, megsózzuk, majd beleforgatjuk a lecsepegtetett főtt kukoricát is. Ügyeljünk rá, hogy a zöldségek maradjanak kissé roppanósak, ne főjenek szét.
A zöldséges tortilla összeállításához a négy tortillalapot megtöltjük a meleg zöldségraguval, majd szorosan feltekerjük, mint a palacsintát. Egy kiolajozott sütőtálba fektetjük őket egymás mellé. A tetejükre egyenletesen elosztjuk a joghurtot, majd megszórjuk a reszelt sajttal. Azután a 160 fokra előmelegített sütőbe toljuk, és kb. 15 perc alatt átsütjük. Ez idő alatt a tortilla kellemesen átmelegszik, a sajt pedig ráolvad a tetejére.
A friss, színes zöldséges tortilla könnyű, ízletes fogás. Kínálhatjuk friss salátával, de magában is tökéletesen megállja a helyét.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.