Sütőtökös-csokis halloweeni muffin recept
Sütőtökös-csokis halloweeni muffin
Aranygaluska vaníliasodóval  recept
Aranygaluska vaníliasodóval
Birsalmasajt tartósítószer-mentesen recept
Birsalmasajt tartósítószer-mentesen
Klasszikus csülök pékné módra recept
Klasszikus csülök pékné módra
A legfinomabb sárgaborsó-főzelék recept
A legfinomabb sárgaborsó-főzelék
Sárgaborsóleves füstölt hússal recept
Sárgaborsóleves füstölt hússal
Francia hagymaleves sajtos pirítóssal recept
Francia hagymaleves sajtos pirítóssal
Párolt lila káposzta  recept
Párolt lila káposzta
15 perces banános palacsinta recept
15 perces banános palacsinta
Klasszikus stíriai metélt  recept
Klasszikus stíriai metélt
Mákos guba  recept
Mákos guba
Pincepörkölt csülökből és lapockából recept
Pincepörkölt csülökből és lapockából
Tartármártás házi majonézből recept
Tartármártás házi majonézből
Klasszikus kuglóf recept
Klasszikus kuglóf
Fahéjas tekercs (cinnabon) recept
Fahéjas tekercs (cinnabon)
Puncstorta  recept
Puncstorta
Csokis muffin  recept
Csokis muffin
Mátrai borzaska recept
Mátrai borzaska
Mézes krémes  recept
Mézes krémes
Almás álom, ahogy Gáspár Bea készíti recept
Almás álom, ahogy Gáspár Bea készíti
Zöldséges palacsinta recept
recept
Egyszerű

Zöldséges palacsinta

60 perc
4 adag
Átlagos
2017. 10. 06.

Elkészítés

  1. A tészta hozzávalóit egy tálban, gépi vagy kézi habverő segítségével összekeverjük, 30 percig állni hagyjuk, majd újra összekeverjük, és egy vajjal kikent, forró palacsintasütőben 8 darab vastag palacsintát sütünk.
  2. Az zöldségeket vékony csíkokra szeleteljük. Egy serpenyőben felforrósított vajon megpirítjuk a hagymát, majd a zöldséget hozzáadva további 5 percig sütjük, hozzáadjuk a felaprított zöldfűszereket, sózzuk, borsozzuk, fűszerezzük.
  3. Az elkészült zöldségekragut a palacsintákra halmozzuk, feltekerjük, és tálaljuk.


Megjegyzés
Ez a többféle zöldséggel töltött palacsinta rendkívül finom!

Recept értékelése

Friss receptek

Sült kacsacomb káposztás tésztával recept
Recept
Mester

Sült kacsacomb káposztás tésztával

120 perc
|
4 adag
|
Költséges
CSEH JÁNOS szerző profilképe

CSEH JÁNOS

Klasszikus paprikás krumpli lecsókolbásszal recept
Recept
Egyszerű

Klasszikus paprikás krumpli lecsókolbásszal

75 perc
|
4 adag
|
Olcsó
Mindmegette   szerző profilképe

Mindmegette

Rakott krumpli kolbásszal recept
Recept
Egyszerű

Rakott krumpli kolbásszal

90 perc
|
4 adag
|
Olcsó
Kard Sándorné szerző profilképe

Kard Sándorné

Bundázott sült alma fahéjas cukorral recept
Recept
Egyszerű

Bundázott sült alma fahéjas cukorral

30 perc
|
4 adag
|
Átlagos
Mindmegette   szerző profilképe

Mindmegette

Kínai szezámmagos csirke recept
Recept
Mester

Kínai szezámmagos csirke

60 perc
|
4 adag
|
Megfizethető
Kósa Kolos szerző profilképe

Kósa Kolos

Rizskoch (rizsfelfújt) recept
Recept
Egyszerű

Rizskoch (rizsfelfújt)

60 perc
|
4 adag
|
Átlagos
 TGY szerző profilképe

TGY

Klasszikus korhelyleves recept
Recept
Egyszerű

Klasszikus korhelyleves

60 perc
|
4 adag
|
Megfizethető
Mindmegette   szerző profilképe

Mindmegette

Csirkés pizzabatyu recept
Recept
Egyszerű

Csirkés pizzabatyu

65 perc
|
6 adag
|
Átlagos
SÁNDOR ADRIENN szerző profilképe

SÁNDOR ADRIENN

Klasszikus édesburgonya krémleves recept
Recept
Egyszerű

Klasszikus édesburgonya krémleves

55 perc
|
4 adag
|
Átlagos
Mindmegette   szerző profilképe

Mindmegette

Anyukám almás pitéje recept
Recept
Egyszerű

Anyukám almás pitéje

65 perc
|
12 adag
|
Megfizethető
Vidék íze szerző profilképe

Vidék íze

Eggs Benedict (Benedek tojás) recept
Recept
Bonyolult

Eggs Benedict (Benedek tojás)

35 perc
|
4 adag
|
Átlagos
Mindmegette   szerző profilképe

Mindmegette

Csirkés-gombás tészta recept
Recept
Egyszerű

Csirkés-gombás tészta

45 perc
|
4 adag
|
Megfizethető
Pataki Nóra szerző profilképe

Pataki Nóra

Friss sztorik

Hozzávalók sikeresen mentve a bevásárlólistába!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.