A zöldséges-húsos nyári spagettihez a tésztát sós vízben megfőzzük, majd leszűrjük és félretesszük.
Az apróra vágott vöröshagymát megpirítjuk az olajon, hozzáadjuk a felszeletelt paprikát, gombát, cukkinit és a felkockázott paradicsomot. Megdinszteljük, majd hozzáadjuk a darált húst, megszórjuk a delikáttal, a sóval, a borssal, a bazsalikommal és megfőzzük.
Felöntjük a kókusztejjel és hagyjuk, hogy felforrjon. Beletesszük a reszelt trappista sajtot, elkeverjük, majd mehet bele a tejszín, a pirospaprika és a gyros fűszerkeverék. Ha felforrt, beletesszük a tésztát, összekeverjük, levesszük a tűzről és hagyjuk kissé kihűlni. Friss petrezselyemmel tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.