
recept
Egyszerű
Zöldfűszeres-aszalt paradicsomos mártogatós
Hozzávalók
Elkészítés
- A bagettet vágjuk vékony szeletekre, tegyük őket tepsire, meglocsoljuk olívaolajjal, sózzuk, borsozzuk, majd 180 fokra előmelegített sütőben 5-10 perc alatt ropogósra sütjük.
- A zöldfűszeres sajtkrémet, az aszalt paradicsomot (fűszeres levével együtt), fél gerezd fokhagymát robotgépben krémesre aprítjuk, sózzuk, borsozzuk.
- A krémet a kenyérrel és a vékony csíkokra vágott sárgarépával és zellerszárral tálaljuk.
17 MEGUNHATATLAN SZENDVICSKRÉM ÉS MÁRTOGATÓS UZSONNÁRA VAGY VACSORÁRA>>>
VILLÁMGYORS ÉS POFONEGYSZERŰ! EZ LESZ A KEDVENC SAJTOS SZENDVICSKRÉMED>>>
MÁRTOGATÓS ÉS SZENDVICSKRÉM EGYBEN: ITT A TUTI VENDÉGVÁRÓ, A PADLIZSÁNKRÉM!>>>
Megjegyzés
Fotó és recept: Pannontej / Medve sajt és Jakupcsek Gabriella receptje




















