A zöldborsós csirkemellcsíkok elkészítéséhez a csirkemellet vékony csíkokra vágjuk és egy serpenyőben, olívaolajon fehéredésig sütjük.
A csirkemellet fűszerezzük sóval és borssal.
A húshoz hozzáadjuk a zöldborsót, a paradicsompürét, a felaprított vöröshagymát, fokhagymát, a fűszereket és a mustárt, majd pedig az egészet alaposan összekeverjük.
Ezután egy kevés vízzel felöntjük a ragut, majd fedő alatt kb. 15 perc alatt összefőzzük.
A zöldborsós csirkemellcsíkokat párolt rizzsel tálaljuk.
Nézd meg videón, milyen egyszerűen készül a zöldborsós csirkemell receptje!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.