Elkészítés: A hagymákat, a petrezselymet, a zellert darabolom, a cukkinit, a padlizsánt, a paprikákat és a répát kockára vágom, a paradicsomot negyedelem.
Egy nagyobb serpenyőben olajon a hagymát üvegesre dinsztelem, majd ráteszem a zöldségeket és a fűszernövényeket is, fűszerezem, fedő alatt dinsztelem. Később hozzáadom a zöldeket és az olívabogyót is, ráöntöm a bort.
Amíg a ratatouille fő, grillserpenyőben megsütöm a félbevágott, megszurkált kolbászokat, majd a ratatouille-jal tálalom.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.