A krumplisalátához a burgonyát megmossuk, lábasba tesszük és enyhén sós vízben puhára főzzük. Ha megfőtt, leöntjük róla a vizet, és hagyjuk kihűlni. Ha kihűlt a krumpli, akkor meghámozzuk és karikára vagy kockára vágjuk.
A virslit karikára, a lilahagymát és a kígyóuborkát kisebb kockára vágjuk és összekeverjük a krumplival.
Az öntethez összekeverjük az ecetet, a vizet és az olajat, ízlés szerint teszünk bele sót, borsot és cukrot és ráöntjük a krumplira. Megszórhatjuk petrezselyemmel, metélőhagymával is.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.