A tojásleves elkészítéséhez az olajon megpirítjuk a lisztet, azután megszórjuk a köménnyel és a pirospaprikával. Ezután hozzáadjuk a zúzott fokhagymát is, majd egy picit tovább pirítjuk.
Felöntjük a zöldségalaplével, hozzáadjuk a sót, és felforraljuk. Azután felverünk három tojást, és levesbe csorgatjuk. A másik hármat pedig egészben tesszük bele.
Néhány perc elteltével, ahogy az egész tojások is megfőttek, a leves el is készült. Tálalás előtt érdemes megkóstolni, és ízlés szerint tovább ízesíthetjük sóval és köménnyel.
Nézd meg videón, hogyan készül a tojásleves egyszerűen és gyorsan
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.