A vasalt csirkecombfiléhez a húsokat ízesítjük sóval, borssal, és mindkét oldalukat fűszerezzük fokhagymaporral, kakukkfűvel és rozmaringgal.
A hideg serpenyőbe kevés olívaolajat vagy zsírt teszünk, ráhelyezzük a fűszerezett csirkecombfiléket bőrös oldalukkal lefelé, és közepes lángon sütni kezdjük.
Ahogy elkezd sercegni és kisülni a bőrből a zsiradék, a spatula segítségével folyamatosan lenyomjuk a combokat, így lesz egyenletesen pirult és ropogós a bőre a csirkének.
Nagyjából 6-8 percig sütjük ezen az oldalon, addig, amíg az oldala, széle már szépen kifehéredik, ezután megfordítjuk, és a másik oldalát további 2-3 percig sütjük, közben a spatulával szintén nyomjuk a húst a serpenyőre.
Az elkészült húsokat 3-4 percig pihentetjük, és tálalhatjuk is a vasalt csirkecombfilét.
Nézd meg videón a vasalt csirkecombfilé receptjét!
Megjegyzés
Szuper ízletes és ropogós sült hús a vasalt csirkecombfilé.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.