Elkészítés: A darált húsból, a fűszerekből, az áztatott zsemléből, a zúzott fokhagymából és a tojásból fasírtnak valót állítunk össze.
A paprikákat megmossuk, hosszában kettévágjuk, kicsumázzuk és a fasírttölteléket úgy halmozzuk a paprikákba, mintha egészek lennének.
A tepsi alját kirakjuk a vékonyra szelt szalonnával, ráhelyezzük a töltött paprikákat, a paprikákra vékony szalonnacsíkokat teszünk, majd 1-1 karika vöröshagymát, a hagymára 1-1 karika paradicsomot, végül 1-1 teáskanál tejfölt.
Ezután a tepsit letakarjuk alufóliával, sütőben megsütjük, amikor puha, levesszük a fóliát, és zsírjára pirítjuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.