A húsleveshez a húsokat megtisztítjuk és beáztatjuk 1/2 órára. A sárgarépát, a fehérrépát, a paradicsomot és a zellert megtisztítjuk és feldaraboljuk ízlés szerint.
Egy 5 literes edénybe tesszük a húsokat és a hagymát egészben. Felengedjük annyi vízzel, amennyi ellepi (kb. 3-4 l). Először nagy lángon melegítjük, amíg fel nem forr, majd mérsékeljük a lángot. Megsózzuk, megborsozzuk.
A habját mindig leszedjük egy szűrővel. Ha felforrt, beletesszük a zöldségeket és a felaprított petrezselymet. A zöldségek puhulásáig főzzük, és ha szükséges, tovább fűszerezünk.
A tésztát sós vízben kifőzzük a csomagoláson található utasítás szerint, majd leszűrjük, és a leveshez kínáljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.