Az első réteghez összekeverjük a darált kekszet, a porcukrot, a margarint és a vaníliás cukrot. A tésztát egy magas falú tepsibe vagy jénaiba nyomkodjuk.
A második réteghez burgonyanyomón átpasszírozzuk a túrót, és összekeverjük a langyos zselatinnal, amit előtte kb. 1/2 dl felforralt vízben feloldottunk. Hozzáadjuk a porcukrot és a keményre vert habtejszínt. Végül a túrós réteget rákenjük a kekszes alapra.
A harmadik réteghez a tejjel 3 perc alatt keményre verjük a krémport, majd rákenjük a túrós rétegre.
A negyedik réteghez kemény habbá verjük a habtejszínt. Ezután langyosan belekeverjük a 1/2 dl forralt vízben feloldott, majd kevergetve lehűtött zselatint. Végül ezt a réteget is a vaníliás krémre simítjuk. A süteményt néhány órára (vagy egy éjszalára) a hűtőbe tesszük.
A tetejére csokireszeléket, olvasztott csokit vagy tortadarát szórjunk díszítésként.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.