A rizst a szokásos módon elkészítjük. Ha megfőtt, egy nagyobb tálba öntjük, hogy a többi hozzávaló is kényelmesen elférjen mellette.
Hozzáadjuk a rizshez a tonhalat, a kukoricát, a zöldborsót, a bazsalikomot, ráfacsarunk egy fél citromot, aztán az egészet óvatosan, de jó alaposan összekeverjük.
Megcsorgatjuk az olívaolajjal, ízlés szerint sózzuk, borsozzuk, végül pedig néhány óvatos mozdulattal újra megkeverjük. 1-2 bazsalikomlevéllel a tetején tálaljuk.
Nézd meg videón, milyen egyszerűen készül a tonhalas rizssaláta!
Megjegyzés
Nagyon finom rizssaláta, mely hidegen is fogyasztható.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.