Főzzük a megtisztított burgonyát héjában majdnem teljesen puhára. Szűrjük le, hámozzuk meg, majd karikázzuk fel. Rendezzük tálra.
A meghámozott avokádót vágjuk vékony gerezdekre. A lila hagymát cikkezzük fel, majd süssük ropogósra a felforrósított olívaolajon. A tonhalat csepegtessük le, a paradicsomokat vágjuk félbe.
A camembert penészes héját távolítsuk el. Alacsony hőmérsékleten, folyamatosan kevergetve olvasszuk fel a sajtot, majd keverjük hozzá a tejet. Locsoljuk meg a burgonyakarikákat a sajtszósz 2/3 részével, majd halmozzuk rá a tonhalat, a lila hagymát, a paradicsomot és az avokádógerezdeket. Locsoljuk a salátára a megmaradt sajtszószt, majd hintsük meg az egészet kevés sóval és borssal.
Fotó: Tucsek Tünde
Food styling: László Ágnes
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.