Az air fryerben sült töltött pizzafalatok elkészítéséhez először a tölteléket készítjük el. Egy serpenyőben felforrósítjuk az olajat, majd hozzáadjuk a darált húst. Erős lángon, folyamatos keverés mellett fehéredésig pirítjuk. Ezután hozzáadjuk a még fagyott mexikói zöldségkeveréket, megszórjuk a kakukkfűvel és az oreánóval, illetve némi sóval és borssal. Addig pirítjuk tovább közepes lángon, amíg a zöldségek megpuhulnak és a keverék kissé lesül. Azután lehúzzuk a tűzről, és hagyjuk langyosra hűlni.
A konyhakész pizzatésztát kitekerjük vagy lisztezett felületen kinyújtjuk kb. fél centi vastagságúra. Egy nagyobb méretű fánkszaggatóval vagy pohárral köröket szaggatunk a tésztából. A cél, hogy mindegyik kis kör elég nagy legyen egy jó adag töltelékhez, de mégis könnyen lehessen félbehajtani. A kihűlt húsos-zöldséges töltelékhez hozzákeverjük a reszelt mozzarellát. Minden tésztakorong egyik felére kanalazunk egy evőkanálnyi tölteléket. Ezután ráhajtjuk a másik felét, és a széleket az ujjainkkal vagy villával alaposan összenyomkodjuk, hogy biztosan ne nyíljanak szét sütés közben. A kis töltött félholdakat sütőpapírra tesszük, és megkenjük őket a felvert tojással.
A pizzafalatokat óvatosan áthelyezzük az air fryer kosarába. Fontos, hogy ne zsúfoljuk túl, hagyjunk helyet köztük, hogy a forró levegő minden oldalról egyenletesen átjárja a tésztát. Beállítjuk az air fryert 180 fokra, és az első oldalukon 7 percig sütjük a töltött pizzafalatokat. Ezután óvatosan megfordítjuk őket, és ugyancsak 180 fokon készre sütjük őket további 7 perc alatt. Az air fryer sütőre mindig számíthatunk, a töltött pizzafalatok villámgyorsan elklszültek benne.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.