
recept
Bonyolult
Töltött csirkecomb hercegnőburgonyával
Hozzávalók
Elkészítés
- A kölest kiválogatjuk, megmossuk, majd dupla mennyiségű sós vízben puhára főzzük. Hagyjuk kihűlni, hozzáadjuk a vörösáfonyát, ízlés szerint sózzuk.
- A csirkecombok bőre alá benyomkodjuk a tölteléket, majd a betöltött húsokat tepsibe helyezzük, lefedjük és kb 1 óra alatt készre sütjük, majd az utolsó 10 perc alatt fedő nélkül grillezünk rajta egy kicsit, h ropogós legyen.
- A krumplit meghámozzuk, felkockázzuk, sós vízben puhára főzzük. Leszűrjük, burgonyanyomóval áttörjük. Az egész tojásokat a puha vajjal és a megmosott medvehagymával összeturmixoljuk, és az áttört krumplihoz adjuk, majd alaposan összekeverjük. A burgonyapüré szerű masszát habzsákba töltjük, sütőpapírral bélelt tepsibe kis gúlaszerű halmokat nyomunk belőle. 200 fokosra előmelegített sütőben aranybarnára sütjük 10-15 perc alatt. Frissen, melegen tálaljuk a csirkecombok mellé.
MÉG TÖBB ISTENI CSIRKECOMB RECEPT >>>
Megjegyzés
Kölessel töltöttem a combokat, így a tejre érzékenyek is ehetik!
Ajánljuk még
Hasonló receptek

Recept
Egyszerű
Kölessel, paradicsommal, sajttal töltött cukkini (gluténmentes)
60 perc
|
2 adag
|
Átlagos


















