
recept
Egyszerű
Thai pirított tészta grillezett padlizsánnal
Hozzávalók
Elkészítés
- A tésztát feltesszük főni. A padlizsánhoz páclevet készítünk: az összetevőket egy tálban összekeverjük, majd hozzáadjuk az összetört fokhagymát.
- A padlizsánt kb. 1,5 cm vastag karikákra vágjuk, majd húsz percre a páclébe tesszük.
- Egy serpenyőben szezámolajat hevítünk, és mikor kellően forró, hozzáadjuk a megfőtt, lecsepegtetett tésztát. Ráöntjük az ecetet, a bazsalikomot, és a szezámmagot, majd összeforgatjuk.
- A padlizsánt forró grillserpenyőbe helyezzük, majd mindkét felén 4-4 percig sütjük. Felszeleteljük, a tésztához adjuk, majd végezetül meglocsoljuk a páclé kb. 2/3-ával.
15 KIHAGYHATATLAN FINOMSÁG PADLIZSÁNBÓL >>>
11 KÍNAI KAJA HÁZILAG - A SZEZÁMMAGOS CSIRKÉTŐL A PIRÍTOTT TÉSZTÁIG >>>
Húsmentes ételek >>>
























