A paleós tésztasalátához a szezámlisztes tésztát a csomagoláson feltüntetett utasítás szerint lobogó, sós vízben kifőzzük.
Egy serpenyőben a felcsíkozott bacont lepirítjuk, a kisült zsírt a tésztával összekeverjük, így nincs szükségünk olajra, hogy a tészta ne ragadjon össze.
Amíg a tészta és a bacon hűl, elkészítjük a házi majonézt, az újhagymát felkarikázzuk és belekeverjük.
Ezután minden hozzávalót a tésztára teszünk, és szépen beleforgatjuk.
Az elkészült salátát zöldfűszerekkel díszíthetjük. Hidegen salátaként, melegen akár főételként is megállja a helyét.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.