A tepsis palacsinta elkészítéséhez egy tálban összekeverjük a lisztet, a cukrot, a sütőport és a sót, majd félretesszük.
Egy másik tálban a tejet és a felvert tojásokat elkeverjük, majd hozzáadagoljuk a száraz hozzávalókat. A keverékbe öntjük az olvasztott vajat, és ízesítjük vaníliával.
Kivajazzuk egy 30 x 40 centis tepsit és eloszlatjuk benne a palacsintatésztát.
Ízlés szerint szórhatunk rá gyümölcsöket, de bátran szabadon engedhetjük a fantáziánkat. Előmelegített sütőben 220 fokon kb. 20 percig sütjük, amíg aranybarna nem lesz.
Még langyosan kockákra vágjuk és porcukorral megszórva tálaljuk. Kínálhatunk mellé tetszőlegesen lekvárt vagy bármilyen öntetet is.
Nézd meg videón, hogyan készül a tepsis palacsinta!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.