Elkészítés: A csukát a fokhagymás tejben 4-5 órán át áztatjuk, de lehet tovább is.
Egy nagyobb méretű tespi alját kibélelünk baconszeletekkel. Karikára vágott vöröshagymát és fokhagymát szórunk rá. A csukát kivesszük a tejből
és jól bedörzsöljük - kívül-belül az összekevert fűszersóval, azután 30 percig állni hagyjuk.
Ezután a szalonna és hagyma tetejére fektetjük a halat, a hasával lefelé. Aláöntjük a vizet, a hal tetejére pedig az olajat öntjük. Ízlés szerint szórunk az egészre sót és borsot.
Alufóliával letakarva kb. 15 percig magas lángon sütjük, majd a fóliát levéve a hal mellé szóruk hasábra vágott burgonyát. Ezzel együtt sütjük készre.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.