A kolbászt vagy a szalámit felkarikázzuk, és zsiradék hozzáadása nélkül pirítani kezdjük, majd néhány perc múlva hozzáadjuk az apróra vágott hagymát.
A tésztát a csomagoláson található útmutatás szerint sós vízben al dentére főzzük, majd leszűrjük.
Egy magas falú tepsi aljára teszünk egy adag tésztát, majd a hagymás kolbászt. Megszórjuk a felaprított petrezselyemzölddel, az áttört fokhagymával, néhány kanál tejföllel, majd a kétféle reszelt sajttal. Ezután addig folytatjuk a rétegezést, amíg az összes hozzávaló el nem fogy.
180 fokra előmelegített sütőben kb. 20 perc alatt készre sütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.