Egy fazékban, egy teáskanál sóval, egy kávéskanál cukorral és fél kávéskanál szódabikarbónával vizet forralunk.
Beledobjuk a megtisztított, kétcentis darabokra vágott spárgát, és pár perc alatt roppanósra főzzük, majd leszűrjük.
Meghámozzuk a vöröshagymát, félbevágjuk, majd felszeleteljük. Egy-két evőkanál zsiradékot forrósítunk egy akkora serpenyőben, amelyben majd a tészta is elfér, és üvegesre sütjük rajta a hagymát. Rádobjuk a feldarabolt angol zellert, ízlés szerint sózzuk és borsozzuk.
Beleszórjuk a meghámozott, vékony csíkokra vágott sárgarépát is, és együtt pároljuk, időnként megkeverve. Ha már majdnem kész, beleforgatjuk a leszűrt spárgát, ráöntjük a tejszínt, belekeverjük a parmezánt, és jól összeforrósítjuk. Megkóstoljuk, és ha szükséges, sózzuk és borsozzuk.
Közben a csomagoláson írtak szerint kifőzzük a tésztát, leszűrjük, és beleöntjük a zöldséges mártásba, jól összeforgatjuk, és azonnal tálaljuk. A kiszedett forró tésztára sajtot reszelünk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.