
recept
Bonyolult
Tejszínes kagylóleves
3
Hozzávalók
Elkészítés
Elkészítés: A körtét és zöldségeket megtisztítjuk és vékony szeletekre vágjuk a baconnel együtt.
A vajon megdinszteljük a hozzávalókat a tejszín, a bor és a sajt kivételével, felöntjük vízzel, ha megpuhultak az alapanyagok, akkor adjuk hozzá a bort, a sajtot és a tejszínt, ekkor takarékra vesszük a lángot, és jól összeérleljük az ízeket, fedő alatt kb. 15 perc. Tálaláskor a petrezselyemzölddel díszítjük.
Megjegyzés
Meg kell ismernünk a tenger gyümölcseit, mert bizony finomak ám azok is. Különben meg a kagyló és a zeller afrodiziákum is. A bacon és a zöldségekből létrehozott ragu azok számára is finommá teszi, akik idegenkednek az új ízektől. Ez az étel megér egy próbát!
A receptet és a fotót Molnarbela55 küldte. Köszönjük!












