A tejszínes csirke spárgával elkészítéséhez a csirkemellet vékony csíkokra vágjuk, majd vajon megpirítjuk, amíg kifehéredik.
Közben előkészítjük a spárgát: meghámozzuk, a fás végeit letörjük (ezeket eltehetjük például alapléhez), a többit pedig kb. 2-3 centis darabokra vágjuk. Az apróra karikázott újhagymával együtt hozzáadjuk a csirkéhez. Sózzuk, majd felöntjük tejszínnel, és kevergetve főzzük néhány percig, amíg a hús és a zöldségek megpuhulnak, a szósz pedig kissé besűrűsödik.
Ezután belekeverjük a reszelt sajtot, majd lehúzzuk a tűzről. A tejszínes csirke spárgával önmagában is nagyon ízletes, de még kiadósabb, ha párolt rizzsel vagy főtt tésztával kínáljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.