
recept
Egyszerű
Tejszínes-ananászos csirkemell pofonegyszerűen
5
Hozzávalók
Elkészítés
- A csirkemellet és az ananászt felkockázzuk. A csirkét kevés olajon megpirítjuk, sózzuk, borsozzuk, majd ha már kifehéredett, ráborítjuk az ananászt is.
- Megszórjuk egy kevés gyömbérrel, fahéjjal és a 2 kanál liszttel, gyorsan elkeverjük, majd ráöntjük a tejszínt. A tejfölt ízlés szerint kikeverjük a tejjel, hozzáöntjük a húshoz, végül pár perc alatt készre főzzük.
Ajánljuk még:
BARACKOS-TEJSZÍNES PULYKAMELL - A VACSORA, AMIT A LEGFINNYÁSABBAK IS IMÁDNAK!>>>
ANANÁSZOS PULYKANYÁRS>>>
ANANÁSZOS-MÉZES SERTÉSKOCKÁK RIZSEN TÁLALVA>>>
Megjegyzés
A különleges szósz tésztával és rizzsel is nagyon finom. Kevés reszelt sajttal lehet tálalni. A receptet Szasza626 küldte. Köszönjük!























