A tavaszi zöld minestrone leves elkészítéséhez a zöldségeket megmossuk, meghámozzuk és közepes méretű darabokra vágjuk.
Egy nagy lábosban olívaolajat hevítünk, amin megpároljuk a zöldségeket a következő sorrendben: póréhagyma, fokhagyma, zeller, zöldbab, zöldborsó, spárga, brokkoli, kelkáposzta. A liszttel megszórjuk a zöldségeket, átforgatjuk, míg fel nem hevül, ettől sűrűbb lesz a leves.
Felöntjük az alaplével, ízlés szerint megsózzuk, megborsozzuk. Összeforraljuk, majd alacsony lángon kb. 30 percig gyöngyözve főzzük. Közben félidőnél hozzáadjuk a hámozott paradicsomot levével együtt.
Amikor a zöldségek megpuhultak, beleszórjuk a tésztát a levesbe. Elzárjuk alatta a gázt, és lefedve néhány percig pihentetjük.
Közvetlenül tálalás előtt belekeverjük a reszelt parmezán sajtot és a bazsalikomot.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.