A csirkemellet apró kockákra vágjuk. A megtisztított vöröshagymát és zöldségeket, valamint a babcsírát feldaraboljuk. Az üvegtésztát forró vízbe áztatjuk 10 percre.
A hagymát elkezdjük pirítani egy wokban némi olajon, megsózzuk, megborsozzuk, majd ha a hagyma kezd üveges lenni, hozzáadjuk a húskockákat, összekeverjük, és néhány percig sütjük.
Hozzáadjuk a felaprított zöldségeket és az üvegtésztát. Ízlés szerint korianderrel, szójaszósszal és halszósszal fűszerezzük, majd beleöntjük a felvert tojást. Közepes lángon addig sütjük, amíg a zöldségek megpuhulnak, és a tészta is megfő.
Előkészítjük a tésztalapokat. Az első lapot vízbe mártjuk, majd egy tiszta törlőruhára terítjük. A közepére halmozunk a töltelékből, és feltekerjük. A többi tekerccsel ugyanígy járunk el. (A lapokat közvetlenül azelőtt mártsuk a vízbe, mielőtt dolgozni kezdünk vele.)
Az elkészült tavaszi tekercseket forró olajban, közepes lángon addig sütjük, amíg aranybarnák lesznek. Azután papírtörlőre szedjük őket, majd miután kihűltek, átlósan felvágjuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.