
recept
Egyszerű
Tarhonyaleves
5
Hozzávalók
Elkészítés
- Az apróra vágott hagymát olajon megdinszteljük. Hozzáadjuk a felkarikázott kolbászt, és megpirítjuk. Hozzáadjuk a tarhonyát, és halványbarnára pirítjuk. Beletesszük a felkockázott paradicsomot és paprikát, megsózzuk és megszórjuk pirospaprikával. Felengedjük 1 liter vízzel, és 10 percig főzzük.
- Beletesszük a felkockázott krumplit, és további 15-20 percig főzzük, amíg a tarhonya és a krumpli is megpuhul.
Még több hússal készült leves >>>
PÁSZTORTARHONYA ÉS LECSÓ: HÁZIAS RECEPTEK TARHONYÁVAL >>>
MAGYAROS KRUMPLILEVES KOLBÁSSZAL >>>
Megjegyzés
A kolbász akár ki is hagyható, illetve olaj helyett szalonna is használható, úgy talán még ízletesebb lesz. Ízre nagyon hasonlít a lebbencslevesre.















