Egy tálba belerakjuk a húst, a zsemlemorzsát, az apróra vágott hagymát, a tojást, a sót és a borsot. Villa segítségével alaposan összedolgozzuk, majd a kezünkkel apró gombócokat formázunk.
Egy lábasban olajat hevítünk. Belerakjuk a húsgolyókat, egy perc sütés után megforgatjuk őket. Mindkét oldalukat aranybarnára sütjük.
Az edénybe öntjük az alaplét és a tejet. Sózzuk, borsozzuk, Worcestershire-szószt adunk hozzá. Fakanállal összekeverjük és megvárjuk, amíg forrni kezd. Ekkor rakjuk bele a tésztát.
Folyamatos kevergetés mellett, közepes lángon addig főzzük, amíg a szósz besűrűsödik, és a tészta megpuhul (kb. 7 perc). Reszelt parmezánt adunk hozzá. Melegen tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.