Elkészítés: Szétválasztom a tojásokat, kemény habbá verem a fehérjéket a cukorral, majd hozzákeverem, a sütőporral elkevert lisztet, a fahéjat, a tojássárgáját és a sárgarépát.
Sütőpapírral kibélelt jókora tepsibe (50 X 30) öntöm a tésztát. 175 fokra előmelegített sütőben 40-50 perc alatt megsütöm. Nem nyitogatom a sütőajtót, és a végén benne is hagyom kihűlni. (Akkor jó, amikor már nem ragad a hústűre!)
A máz hozzávalóit robotgéppel jól összekeverem, és a sütemény tetejére kenjük.
Ezután alufóliával lazán lezárjuk és egy teljes estére a hűtőbe tesszük (vagy ha nincs meleg, az erkélyre rakjuk).
5x5 cm-es darabokra felvágva tálaljuk!
Nagyon finom és laktató! Jó étvágyat!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.