
recept
Egyszerű
Sült ratatouille juhsajttal
Hozzávalók
Elkészítés
Elkészítés: A hagymát, a paprikát, a cukkinit és a paradicsomot megtisztítjuk, karikákra vágjuk. A fokhagymát megtisztítjuk, apróra vágjuk.
A zöldségeket tűzálló tálba tesszük, fűszerezzük, a zöldséglével leöntjük. A juhsajtot a tetejére reszeljük, borsozzuk, fűszerkeverékkel megszórjuk.
200 fokon 25 percig fedő alatt pároljuk, a végén fedő nélkül aranybarnára sütjük.
Megjegyzés
Dunszt Zsolt receptje, fotó: Győrfi Viktória, styling: Matis Edit Dodi
Ajánljuk még
Hasonló receptek

Recept
Rafinált
Sütőtökös gnocchi körtével, gorgonzolaszósszal és pirított dióval
70 perc
|
4 adag
|
Megfizethető











