
recept
Egyszerű



Sült darapuding
5
Hozzávalók
A sütéshez:
Elkészítés
- A sült darapuding elkészítéséhez a tejet közepes lángon felmelegítjük, hozzáadjuk a vajat és mikor megolvadt, beleszórjuk a búzadarát.
- Folyamatos kevergetés mellett hozzáadjuk a barna cukrot és addig főzzük, míg besűrűsödik. Legvégül hozzákeverjük a reszelt citromhéjat és az egy tojássárgáját.
- Egy hőálló tálat vagy kis tepsit kivajazunk, beleöntjük a darapudingot, megszórjuk a tetejét barna cukorral és 200 fokon alsó-felső módban 25 perc alatt aranybarnára sütjük a tetejét.
- A sült darapudinghoz jól illik a fahéj, tálaláskor megszórhatjuk vele.
Nézd meg videón, hogyan készül a sült darapuding!
Ajánljuk még
Hasonló receptek
A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Hozzászólások (0)
Legfrissebb





















