Elkészítés: 1. Egy nagy lábasban forrósítsd fel az olívaolajt. Sózd és borsozd a húst, és közepes lángon pirítsd 2-3 percig. Keverd hozzá a vöröshagymát és a répát, majd reszeld bele a fokhagymát. Add hozzá a Worcestershire szószt, a paradicsompürét és a fűszereket, főzd 1-2 percig, folyamatosan keverve. Öntsd hozzá a vörösbort, főzd addig, amíg már majdnem teljesen elpárolgott a leve. Add hozzá a húslevest, és addig forrald lassú tűzön, amíg a szósz besűrűsödik.
2. Közben sós vízben főzd meg a krumplit, amíg meg nem puhul. Hűtsd, aztán tedd egy forró serpenyőbe, lassú tűzön, hogy kiszáradjon. Törd át krumplinyomón, add hozzá a tojássárgáját, a vajat, majd 2 evőkanál parmezán sajtot.
3. Melegítsd elő sütőt 180 fokra, gázsütőnél 4-es fokozatra.
4. Kanalazd a húst egy tepsibe. Rétegezd rá a krumplipürét. Szórj még rá egy kis parmezánt. Kb. 20 percig süsd, amíg aranybarna lesz a teteje.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.