A megtisztított húst 5–7 cm-es csíkokra vágjuk. Bedörzsöljük sóval, borssal, majd 1 órán keresztül pihentetjük. Felforrósítjuk az olajat, és megpirítjuk rajta az előkészített húsdarabokat. Végül egy kevés vizet öntünk mellé, és 1,5 órát pároljuk.
A megtisztított zöldségeket vékonyan felszeleteljük, majd falatnyi darabokra vágjuk. Az olajat felforrósítjuk, kicsit megpirítjuk rajta először a káposztát, majd beleforgatjuk a répát, végül a hagymát is, és az egészet ropogósra pirítjuk.
A megtisztított, felcsíkozott gyömbérrel és a finomra vágott fokhagymával fűszerezzük. További 1 percig pirítjuk, végül ízlés szerint megsózzuk és megborsozzuk, és az oldalas mellé kínáljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.