
recept
Egyszerű
Serpenyős rizibizi csirkével
Tápérték(1 adag)
Elkészítés
- A serpenyős rizibizi csirkével receptet azzal kezdjük, hogy a csirkehúst félcentis érmékre vágjuk.
- A vöröshagymát megtisztítjuk, apróra vágjuk. Egy serpenyőben kevés zsiradékot hevítünk, és megpároljuk rajta a finomra vágott vöröshagymát. Rádobunk egy gerezd reszelt fokhagymát, majd hozzákeverünk 2-3 evőkanál paprikakrémet, ízlés szerint csípőset vagy édeset.
- Ezután hozzáadjuk a csirkét, sózzuk-borsozzuk. és elkezdjük párolni.
- Közben egy másik lábasban olajat hevítünk, és fehéredésig pirítjuk benne a rizst.
- Amikor már majdnem puha a hús, hozzáadjuk a fagyos zöldborsót és a kifehérített rizst.
- Körülbelül három deci vizet hozzáöntünk, majd kis lángon, fedő alatt készre pároljuk.
Ajánljuk még
Hasonló receptek
A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Hozzászólások (0)
Legfrissebb


















