Az almás krémes töltelékéhez az almát meghámozzuk, lereszeljük és a többi hozzávalóval összekeverjük.
A krémhez a tojást, a cukrot, a vaníliás cukrot, a lisztet és a tejet felforraljuk, majd mikor kihűlt, a vajjal kihabosított porcukorral összekeverjük.
A tésztához valókat összegyúrjuk és 3 részre osztjuk, majd fél centisre nyújtva, 170 fokon 10 perc alatt megsütjük.
Az étcsokoládét olajjal összeolvasztjuk vízgőz tetején.
Összeállítjuk a sütit: letesszük a tésztát, majd rátesszük a kinyomkodott almás réteget, majd újabb tésztát, utána a vaníliakrémet, újabb tésztát, végül a csokoládéöntetet.
Ezután egy éjszakát pihentetjük a hűtőben, majd meleg vízbe mártott késsel felszeleteljük ízlés szerint.
NÉZD MEG VIDEÓN, HOGY KÉSZÜL A ROPPANÓS CSOKIS-ALMÁS KRÉMES!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.