Egy gyors desszert, a potyogtatós meggyes piskóta elkészítéséhez a tojást felverjük a cukorral, majd hozzáadjuk a margarint. Folyamatosan keverve, több részletben hozzáadjuk a tejfölt, majd beleszitáljuk a sütőporral elkevert lisztet.
Sütőpapírral kibélelünk egy kisebb tortaformát vagy egy kisebb szögletes tepsit, belesimítjuk a tésztát, és gazdagon megszórjuk a megmosott, kimagozott, lisztbe forgatott meggyel.
180 fokra előmelegített sütőbe toljuk és hagyjuk, hogy szép aranybarna színt kapjon (sütőtől függően 35-40 perc alatt). Mielőtt elzárnánk a sütőt, tűpróbát végzünk! Elkészült a gyors desszert, a potyogtatós meggyes piskóta, jó étvágyat kívánok hozzá!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.