
recept
Bonyolult
Párolt vörös káposzta
4
Hozzávalók
Elkészítés
- A párolt vörös káposzta elkészítéséhez először ledobjuk a káposzta külső leveleit, majd a többit meggyaluljuk, vagy vékony metéltre vágjuk. Besózzuk, állni hagyjuk. A hagymát megtisztítjuk, apróra vágjuk.
- Egy nagyobb lábosban olajat forrósítunk, megfonnyasztjuk benne a hagymát. A káposztát kicsavarjuk, és a hagymához tesszük.
- Meglocsoljuk az ecettel, és fedő alatt puhára pároljuk. Közben hozzáadjuk a köményt, és ha szükséges, kevés vizet. Végül a cukorral ízesítjük az elkészült párolt vörös káposztánkat.
Ajánljuk még
Hasonló receptek

Recept
Bonyolult
Paradicsomos-kapros töltött káposzta - Mindmegette villámverseny
90 perc
|
4 adag
|
Megfizethető




















