Elkészítés: A megtisztított hagymát és a szalonnát apróra vágjuk. A meghámozott, megmosott burgonyát apró kockákra vágjuk. A paprikát kicsumázzuk és csíkokra szeleteljük. A paradicsomot forró vízbe mártjuk, lehúzzuk a héját, majd gerezdekre vágjuk. A virslit felkarikázzuk.
A szalonnát lassú tűzön felolvasztjuk, hozzáadjuk a virslit, átforrósítjuk, majd hozzátesszük a hagymát, és aranybarnára pirítjuk. Ezután beletesszük a burgonyát, félpuhára pároljuk, majd hozzákeverjük a paradicsomot és a paprikát is. Megszórjuk a fűszerpaprikával, ízesítjük sóval, borssal, felöntjük vízzel, hogy ellepje, és az egészet puhára főzzük.
Forrón tálaljuk. Ízlés szerint tejföllel vagy tejszínnel sűrítjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.