Egy nagy tálban összemorzsoljuk a lisztet az élesztővel, majd hozzáadjuk a sót, apránként a vizet, az olívaolajat, a fokhagymaport és az oregánót. Összegyúrjuk egy laza tésztává. Egy nagyobb cipót formázunk belőle, és egy kilisztezett tálba tesszük, majd meleg helyen a duplájára kelesszük kb. 60 perc alatt.
A tésztát átgyúrjuk, majd tenyerünket enyhén megolajozzuk, és diónyi golyókat formázunk belőle (kb. 30 darabot).
A tésztagolyókat sütőpapírral kibélelt tepsibe tesszük, és mindegyiknek a közepébe egy-egy kis mélyedést nyomunk. A kiválasztott tölteléket a mélyedésekbe nyomjuk.
A tésztadarabokat letakarjuk, és szobahőmérsékleten hagyjuk tovább kelni kb. 15 percig. Kevés olívaolajjal megkenjük a tetejüket, és 190 fokra előmelegített sütőben, kb. 15 perc alatt aranybarnára sütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.