Az olívával töltött rántott csirkemell elkészítéséhez a húst vékony szeletekre vágjuk, enyhén kiklopfoljuk, majd óvatosan megsózzuk – ügyelve arra, hogy ne legyen túl sós, mivel az olívabogyó is karakteres ízű. Minden szeletre helyezünk egy kb. 2 cm vastag sajtdarabot, majd néhány szem olívabogyót. Ezután a szeleteket félbehajtjuk, mintha töltött batyukat készítenénk.
A megtöltött húsokat óvatosan bepanírozzuk a szokásos módon – lisztbe, felvert tojásba, majd zsemlemorzsába forgatva. Ezután bő, közepesen forró olajban, körülbelül 10 perc alatt aranybarnára sütjük.
Tálalhatjuk egyszerű párolt rizzsel, de jól illik mellé friss saláta vagy zöldségköret is.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.