Elkészítés: A borjúhúst kis kockákra vágjuk. Hideg vízben feltesszük főni, és ha felforrt, lehabozzuk. Ízesítjük sóval, fűszerzacskóban egy egész vöröshagymát és egész feketeborsot teszünk a levesbe.
Közben a burgonyagombóchoz 2-3 szem burgonyát meghámozunk, sós vízben megfőzzük, majd amikor megfőtt, burgonyanyomóval összetörjük, teszünk hozzá 1 tojássárgáját. Összedolgozzuk,
és cseresznye nagyságúra formázzuk.
Amikor a hús félig puha, belerakjuk a zöldségeket. Ha a zöldség félig puha, hozzáadjuk a karfiolt és a zöldborsót, majd amikor majdnem kész, sűrítjük a vajon világosra pirított petrezselymes rántással, végül hozzáadjuk a külön, kevés vajon megpárolt gombát. Dúsítjuk tejszínnel, és beletesszük a cseresznye
nagyságúra formázott burgonyagombócot.
Amikor a gombócok is megfőttek, azonnal tálalhatjuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.