Elkészítés: A húst felszeleteljük, kiklopfoljuk. Ételízesítővel bedörzsöljük, állni hagyjuk. A sütőt előmelegítjük 220 fokra.
A rizst megmossuk, puhára főzzük. A meggyet szintén puhára főzzük, pici cukorral ízesítjük, a meggy főzőlevéből egy keveset liszttel kikeverünk, a gyümölcshöz öntve újra felforraljuk, besűrítjük.
A húst kiolajozott jénaiba fektetjük, pici vízzel felöntjük. Alufóliával lefedve kb. 20 percig sütjük, majd a fóliát levéve készre sütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.