
recept
Egyszerű

Narancsos csirkecombok
Hozzávalók
Elkészítés
- A csirkecombokat megmossuk, szárazra töröljük, majd sózzuk, borsozzuk. A narancsot alaposan megmossuk, és héjastul cikkekre vágjuk a megtisztított hagymával együtt.
- Egy nagyobb serpenyőben felforrósítjuk az olajat, és megpirítjuk benne a csirkecombokat. Hozzáadjuk a narancs- és hagymacikkeket, és tovább pirítjuk az egészet. Ezután hozzáöntjük a bort, felforraljuk, végül hozzáadjuk a húsleves alaplevet.
- A narancsos-hagymás húst belekanalazzuk egy tűzálló tálba, és 200 fokra előmelegített sütőben körülbelül 30 perc alatt készre sütjük. Burgonyapürével és friss salátával tálaljuk.
Megjegyzés
A receptet a Fanny konyhája biztosította nekünk.























