A tésztát a csomagoláson található előírás szerint lobogó, forró vízben kifőzzük és leszűrjük.
Az olajat egy nagy serpenyőben felmelegítjük, hozzáadjuk a szeletelt kolbászt és pároljuk 4 percig, majd kivesszük a serpenyőből a kolbász karikákat. Az aszalt paradicsomot és a feldarabolt fokhagymát a serpenyőbe tesszük és 1 percig pirítjuk őket.
Hozzáadjuk tejszínt, és felforraljuk, majd belekeverjük a sajtot és kisebb hőfokra vesszük. Hozzákeverjük a főtt tésztát, a félretett kolbászt és összeforgatjuk, majd megszórjuk a csili pehellyel.
Ízlés szerint sózzuk, de mivel a kolbász eleve sós, így csak óvatosan.
Nézd meg videón is, hogyan készül a mozzarellás-kolbászos penne:
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.