A hagymát kockára vágjuk, a fokhagymát felaprítjuk, majd kevés olajon megdinszteljük. Hozzáadjuk a felkarikázott répákat, valamint a babérlevelet. Megsózzuk, és fedő alatt 10 percig pároljuk.
Hozzáadjuk a kockára vágott zellert és káposztát, valamint a vajbabot. Beleöntjük a paradicsomsűrítményt, vízzeló felhígítjuk, majd ízlés szerint fűszerezzük a sóval, borssal, bazsalkommal. Kevés cukrot adunk hozzá, és fedő alatt puhára főzzük.
A főzés vége felé, amikor már majdnem teljesen puhák a zöldségek, hozzáadjuk a vörösbabot, a kockára vágott cukkinit és a tésztát, majd készre főzzük. Reszelt parmezánnal kínáljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.