
recept
Mester
Mézes-krémes süti
5
Hozzávalók
Elkészítés
- A lisztet és a szódabikarbónát összeszitáljuk. Gőz fölött megolvasztjuk a vajat, beletesszük a kakaót, a mézet, a porcukrot és a tojásokat, és alaposan összeforgatjuk, összemelegítjük. Ha kihűlt, összegyúrjuk a liszttel és elfelezzük. Gáztepsi méretűre nyújtjuk mindkettőt és egyenként, 180 fokon, 10 perc alatt megsütjük egy gáztepsi hátulján.
- A krémhez a pudingokat a liszttel és a tejjel megfőzzük, kihűtjük. Hozzátesszük a tejfölt, a vajat és a porcukrot, és csomómentesre kavarjuk.
- Betöltjük a lapokat a krémmel, majd egy éjszakán át hideg helyen pihentetjük, amíg megpuhul.
A 3 LEGFINOMABB MÉZES DESSZERT, MELYEK NÉLKÜL ELKÉPZELHETETLEN A KARÁCSONY! >>>
13 RÉTEGES SÜTEMÉNY, AMIBŐL EGY TÁLCA SOHA NEM ELÉG! >>>
5 PAZAR SÜTI, AMINEK A VIDEÓS RECEPTJÉT IMÁDTÁTOK >>>




















