A medvehagymás-sajtos tészta elkészítéséhez a tésztát enyhén sós vízben kifőzzük, majd leszűrjük és lecsepegtetjük.
A medvehagymát alaposan megmossuk, majd összevágjuk. A turmixgépbe beletesszük a tejfölt, az összevágott medvehagymát, ízlés szerint sót és őrölt fehér borsot, majd pépesítjük.
Ezután a tejfölös medvehagymához hozzákeverjük a reszelt sajt felét, végül pedig a lecsepegtetett tésztát. Ha szükséges, még utána ízesítünk.
A sütőformát kikenjük a vajjal, majd beleöntjük a tésztát. Ezután megszórjuk a maradék reszelt sajttal a tetejét. A 180 fokra előmelegített sütőbe tesszük, majd kb. 15 perc alatt megsütjük.
Tálalás előtt egy kicsit hűlni hagyjuk az elkészült tésztát, majd tányérra szedjük, és úgy kínáljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.